Zdravie mužov

Hodnotenie patogénov koní

Pin
Send
Share
Send
Send


V článku sa bude diskutovať o zložení, princípe účinku, bezpečných dávkach a kontraindikáciách pre použitie konského patogénu. Tam, kde je lepšie kúpiť nástroj, aby nedošlo k preplateniu a nie čeliť falošným, recenzie kupujúcich a lekárov.

Účinnosť konského patogénu pre mužov a ženy

Kôň patogén je lepšie známy ako spôsob, ako zvýšiť libido u žien, ale tiež pôsobí na mužov ako silný afrodiziakum a pomáha pri zvyšovaní potencie. Liek sa vyrába vo forme kvapiek, bez jasnej chuti a silného zápachu. Vďaka tomu je jednoduchý, pohodlný a úplne neviditeľný. To môže byť pridaný do takmer každý nápoj, a nebudete cítiť zmenu v ich chuti.

Na pozadí pozorovaného príjmu finančných prostriedkov:

  • zvýšená sexuálna príťažlivosť
  • prietok krvi do genitálií
  • bohaté uvoľňovanie prírodného maziva,
  • exacerbácia pocitov počas pohlavného styku,
  • silné a početné orgazmy.

Účinné látky v zložení fondov pôsobia v komplexe a navzájom posilňujú činnosť. Majú obzvlášť silný účinok na ženské telo, stimulujúc neodolateľnú sexuálnu túžbu, oslobodenie, odstránenie úzkosti a úzkosti. Preto sa koňský patogén pre ženy nazýva žena Viagra a používa sa bez ohľadu na vek.

Liek je schválený na predaj a predáva sa v špecializovaných oddeleniach maloobchodných lekární a na oficiálnych stránkach výrobcu. Pred použitím lieku by ste sa mali oboznámiť s pokynmi a dôsledne dodržiavať dennú dávku a iné predpisy. Uistite sa, že nemáte žiadne kontraindikácie na jeho použitie.
Prejdite na webovú stránku dodávateľa

Cena a miesto nákupu koňského patogénu

Vzhľadom k tomu, že kôň patogénu rýchleho pôsobenia vo forme kvapiek je pomerne populárny prostriedok, je v našej krajine aktívne predávaný ako veľkoobchod, tak aj maloobchod. Liek je možné zakúpiť na maloobchodných špecializovaných predajných oddeleniach alebo objednať na internetových stránkach oficiálnych zástupcov na internete. Cena sa preto bude výrazne líšiť.

Stále viac kupujúcich dáva prednosť objednávke na oficiálnych stránkach. To je odôvodnené takými faktormi, ako sú:

  1. Anonymita nákupu - dostanete objednávku bez uvedenia obsahu balíka.
  2. Pevná cena bez marže viacerých predajcov.
  3. Možnosť nákupu originálneho tovaru so zľavou pri najnižších nákladoch. Ona je 990 rubľov.
  4. Vhodné spôsoby dodávania. Balík môže byť doručený ruskou poštou aj inými kuriérskymi službami.
  5. Získanie ďalších rád. Možnosť zoznámiť sa s pokynmi a dávkou lieku vo fľaši, hodnoteniami zákazníkov a zdravotníckymi pracovníkmi, ktorí už tento nástroj testovali.

Mnohé lekárne, ktoré poznajú vysokú popularitu tohto lieku, dávajú príliš vysokú prémiu a môžu predávať afrodiziakum na úrovni jednej a pol, alebo dokonca dvojnásobku, ako jeho náklady v internetovom obchode.

V maloobchodnej sieti môžete tiež nájsť mnoho analógov, ktoré sa vyrábajú bez extrakcie testikulárneho séra. Hoci sú propagované ako silný stimulant pre ženy a mužov, v praxi nie sú ani analógom alebo derivátom veterinárneho lieku.

Objednaním ženského patogénu na oficiálnej webovej stránke máte zaručené, že dostanete originálny nástroj s podrobnými pokynmi. Na jeho základe si môžete zvoliť optimálnu dávku a určiť frekvenciu podávania.

Koľko je koňský patogén:

  • Moskva - 990 rubľov.
  • Petrohrad - 990 rubľov.
  • Jekaterinburg - 990 rubľov.
  • Nižný Novgorod - 990 rubľov.
  • Ukrajina, Kyjev - 459 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 459 UAH.
  • Gomel - 23 bel.rubley
  • Almaty - 5600 tenge

Zákaznícke recenzie

Mnohí kupujúci, ktorí si objednali a vyskúšali činnosť konského patogénu pre ženy, nie sú v žiadnom zhone, aby zanechali svoje skutočné recenzie a zdieľali svoje dojmy na webových stránkach a fórach. Je to spôsobené citlivosťou problému a túžbou zachovať dôvernosť. Preto ženy a muži, ktorí sa snažili tento účinok na seba napísať, anonymne.

Môj manžel chcel už dlho vyskúšať niečo nové v intímnej sfére. V piatich rokoch manželstva prestal byť sex tak zmyselný a rôznorodý. Začal som si všimnúť, že môj manžel o mňa vo veľkej miere stratil záujem. Na fóre som čítal o jazdcovi koní. Neviem, či to boli skutočné recenzie alebo nie, ale mnoho párov tento nástroj chválilo a zabezpečilo jeho zázračné vlastnosti.

Žijeme v malom meste, nemôžeme nájsť takéto lieky v lekárňach a všetci ostatní vedia všetko a diskusia sa nedá vyhnúť. Ihneď sa rozhodol uskutočniť nákup na mieste. Balík prišiel rýchlo. Takže po 3 dňoch sa kapky prvýkrát testovali. Neviem, čo spôsobilo efekt novosti alebo patogénu viac, ale výsledok sa nám páčil. Manžel je potešený.

Alina, 27 rokov

Kúpiť drogy odporučil priateľa. Často ho používa so svojou ženou. A nemohla som rozpútať svoju novú priateľku. Zdá sa, že chce intimitu, ale je to všetko napäté, tesné, dobre ako log. Vzťahy sú skvelé, ale sex nie je veľmi.

Vzala ženského patogénu a muža ako náhradníka. Kde je skromnosť preč? Výsledok nebol len dobrý, ale aj ohromujúci. Obaja sme sa to páčili. Dievča povedalo, že taký silný orgazmus, ktorý ešte nemá. Teraz budeme neustále uplatňovať. Radím každému.

Vlad, 25 rokov.

Prejdite na webovú stránku dodávateľa

Lekári recenzia

Som oslovený mnohými pármi na pokraji rozvodu. Väčšina z nich má problémy v intímnych vzťahoch av dôsledku toho nemôže nájsť spoločný jazyk v iných oblastiach. Mnohí z nich počuli o koni vodiča, prečítajte si recenzie, ale neodvážili sa to vyskúšať.

Pri konzultácii odporúčam párom experimentovať. Usporiadajte romantické stretnutia, dajte dary a používajte afrodiziaká. Jedným z najúčinnejších z nich je patogén koní.

Jeho účinok sa nedá preceňovať pre mužov ani pre ženy. Koniec koncov, z dobrej sexuálnej radosti vždy dostať oboje. V tejto súvislosti sa partneri učia nájsť spoločné východisko v iných otázkach, sú voči sebe tolerantní a súhlasia s kompromisom.

Ilya Konstantinovich Stoyanov, rodinný psychológ, sexuológ.

Ženský libido je niekoľkokrát komplikovanejší ako mužská potencia. Preto existuje toľko liekov, ktoré sú navrhnuté špeciálne pre krásnu polovicu ľudstva. Je pre nich ťažšie relaxovať, naladiť sa a zabaviť sa.

Prax ukázala, že použitie koňského patogénu pre ľudí je tiež účinné. Tento nástroj má minimálny súbor kontraindikácií pre menovanie a je bezpečný pre ľudí, s výhradou maximálnej dennej dávky a bez kontraindikácií.

Forma uvoľňovania vo forme kvapiek robí jeho príjem nielen pohodlným, ale aj účinným. Rýchlo vstúpi do krvného obehu a začne pôsobiť po 5-10 minútach od okamihu príjmu. Viac často počúvať spätnú väzbu od lekárov a nie samoliečebných.

Tatyana Semyonovna Myakisheva, sexuológ.

Ako kôň patogénu na ženy?

Vďaka vyváženej kombinácii účinných látok v zložení výrobku má komplexný účinok na celé telo.

Zvýšenie prietoku krvi do genitálií a erotogénnych zón, zvýšenie počtu sexuálnych tajomstiev, aktivácia produkcie ženského pohlavného hormónu a zrýchlenie metabolických procesov ovplyvňujú ženské telo. Výsledkom je, že žena cíti nárast sexuálnej energie, sexuálnej túžby a celkového zlepšenia pohody.

Kvapky majú tiež silný vplyv na emocionálny stav človeka - upokojujú a oslobodzujú, pomáhajú zbaviť sa komplexov, cítia sa istejšie, zmierňujú úzkosť a naladia sa na romantickú náladu.

Súdiac podľa početných recenzií mužov, na pozadí užívania lieku, ženy majú tendenciu mať viac orgazmov, trvanie pohlavného styku sa zvyšuje, hmatové pocity sa stávajú akútnejšími. Dobrý účinok sa dosahuje pravidelným používaním náradia a dodržiavaním pokynov.

analógy:

Návod na použitie

Predtým, ako začnete jesť patogén koní, pozorne si prečítajte návod na použitie a dodržiavajte všetky jeho predpisy. Napriek tomu, že tento nástroj sa vzťahuje na homeopatické lieky, nestojí za to, aby sa odporúčania nezanedbávali. V tomto prípade výrobca nie je zodpovedný za nežiaduce reakcie a nezaručuje dosiahnutie požadovaného účinku.

U žien sa odporúča užívať 7 kvapiek 1-2 krát denne. Dávkovanie mužov sa zvyšuje na 10-15 kvapiek naraz, v závislosti od hmotnosti. Náradie môže byť pridané do akéhokoľvek nápoja alebo zriedené čistou vodou a prehltnúť jedno alebo viac dúškov.

Účinné látky sa rýchlo vstrebávajú do gastrointestinálneho traktu, vstupujú do krvného obehu a sú distribuované po celom tele. Účinok prichádza po 15–20 minútach.

Zloženie konského patogénu zahŕňa iba natívne zložky - extrakty a extrakty z rastlinných surovín a testikulárne sérum.

Hlavná zložka lieku - yohimbín - patrí do kategórie alkaloidov. Je syntetizovaný z kôry marenových stromov rastúcich v afrických krajinách. Lieky s yohimbinom majú silný stimulačný účinok, zvyšujú sexuálnu aktivitu u mužov aj žien.

Začali sme vyrábať lieky s ich obsahom, pričom sme sa uistili len o účinnosti a bezpečnosti látky. Všetky účinné látky lieku boli testované a potvrdili ich pozitívny účinok na ľudský organizmus.

Liek je schválený na predaj a je uznávaný ako bezpečný. V kvapkách nie sú žiadne príchute, príchute alebo cukor. Ich použitie je preto bezpečné aj pre diabetikov. Ďalšie informácie nájdete v návode na použitie.

Kontraindikácie a vedľajšie účinky

Vzhľadom na svoje prirodzené zloženie je zoznam kontraindikácií a možných vedľajších účinkov malý. Neodporúča sa užívať liek:

  1. Osoby mladšie ako 18 rokov.
  2. Bez súhlasu pacienta.
  3. Ženy trpiace duševnými poruchami alebo závažnými kardiovaskulárnymi ochoreniami.
  4. So zvýšeným krvným tlakom.
  5. Liek sa neodporúča pre ženy počas laktácie alebo tehotenstva.

Akútne podmienky predávkovania neboli zaznamenané počas testovania pacienta. To potvrdzujú početné recenzie. Ale prelomiť prípustnú dennú sadzbu kvapiek nestojí za to.

S príjmom konského patogénu s vysokou dávkou alkoholu alebo kávy sa srdcový tep zrýchli, stúpne pulz, objavia sa závraty, mierna nevoľnosť. V zriedkavých prípadoch sa v rukách objavuje triaška svetla.

Výrobca nevylučuje prítomnosť individuálnej neznášanlivosti osobou jednotlivých zložiek lieku, ale v praxi sa tieto prípady nezaznamenali.
Prejdite na webovú stránku dodávateľa

Ženský patogén - rozvod alebo spôsob zvádzania? hodnotenia.

Zdá sa, že druhým v idiocii je mesto v Rusku. Po Petrovi ... dragonIMV 3 - 09/27/10 - 21:39 (2) chlapík je „nie je daná“ kampaň ... zvieratá 4 - 09/27/10 - 21:40 bla, dali sme nejaké márnice Tento zázrak je priateľ, takže ich skutočne roztrhala a potom sedela na prevodovke v aute. zak555 5 - 09/27/10 - 21:40 Spomenul som si na koňa: kvapka nikotínu zabíja koňa, pap čaj je klávesnica nop 6 - 09/27/10 - 21:42 nezmysel je všetko. Sort85 7 - 09/27/10 - 21:42 Ak chcete nájsť taký dobrý strelec, nalejte mu vedro s takýmto elixírom a spustite zvieratá do oddelenia pre chyby 8 - 09/27/10 - 21:42 (6) skontrolované? dragonIMV 9 - 09.27.10 - 21:42 MODERATORS, zatvorte tému, inak povedia tu nezmysly a chlapci pôjdu po chudobných dievčatách ...

starať sa o dievčatá, a budete mať ako sex a lásku ... Mikeware 10 - 27.09.10 - 21:42 (7) Je lepšie ho zamknúť v tej istej stodole so Židom ...

Kôň patogén pre ženy: recenzie, cena, návod na použitie

Takže ak chce priateľ, aby si už niekoľko rokov robil zábavný život, bude to ľahké, ľahké. Preukazovanie v takých podmienkach, že chce sama prijímať drogu, no, choď na to! :-)))))))))))))) Odpovedať s citátom Hore ▲

  • Toto je miesto, kde je napísané v našich právnych predpisoch o afrodízii? Existuje nejaký odkaz na zodpovedajúci článok Trestného zákona Ruskej federácie? Odpovedať s citátom Top ▲
  • Existuje taký nástroj nazvaný "Ivadal".
    Jedna tabletka s LITTLE (!) Množstvo alkoholu a dievča je všetko tvoje Čo sa týka koňského patogénu: Ja, ako farmakológ, ktorý sa nenaučil dosť, neodporúčam to skúšať na ľuďoch, je to vrah, môže to byť smrteľné. A toto nie je článok pre znásilnenie, ale vraždu.

Kôň patogén pre ženy: recenzie, zloženie lieku a účinnosť

Potrebujete to? Odpovedať s citátom Top ▲

  • 01/30/2002, 09:44 # 14 Áno, nezmysel je šedá kobyla. Už raz napísali raz - kategoricky sa nevzťahujú na ľudí - po prvé - to nefunguje, po druhé, môžete byť traumatizovaní pre dobro - oni to vezmú do diery v diere. Odpovedať s citátom Top ▲
  • Nie som pochopil niečo o tejto sprostej a dokonca aj s alkoholom O ňom http://www.rlsnet.ru/ivadal/proffis.php3 Odpovedať citovať Top ▲
  • Pirat: Viem, čo je to "Ivadal", rozumiem farmaceutike liekov, nič nevysvetlím, je tu príliš veľa termínov, ale radím vám to skúsiť. Hneď vás varujem - účinok, ktorý sa očakáva od „koňského patogénu“, nebude, ale psychologický efekt je úžasný.

Vlastnosti použitia koňského patogénu pre ženy s cenami a recenziami

Duba SanchoPancho 27 - 27.09.10 - 22:30 Tieto rozprávky sú už od detstva, tento čip sa teraz hrá s Axom v jeho reklamách, geniálny sen teenagerov bol posypaný niečím a všetky vaše ženy :-) (15) je prostriedkom na posilnenie potencia pre mužov - malé tajomstvo - mechanizmy sexuálneho vzrušenia u mužov a žien - sú rozdielne HADGEHOG s 28 - 27.09.10 - 22:32 (26) Čo ste šťastní za to, čo ste napísali? Spiteful Faye 29 - 27.09.10 - 22:33 (27) Takže toto všetko nie je pravda? ((andrewalexk 30 - 09/27/10 - 22:35 🙂 "... konský jazdec jedna kvapka na stádo ..." SanchoPancho 31 - 27.09.10 - 22:36 (29) Je mi to ľúto 🙂 NcSteel 32 - 27.09.10 - 22:45 O výmene za tento http://dff.sytes.net/ neumožňuje, kto je tam admin, dať prístup, alebo skôr moju prezývku) nop 33 - 27.09.10 - 23:03 (28) pozorovanie Nitsche personal.

Kôň patogén pre ženy: výhody a princíp konania

Keď kvapky patogénu koní nemožno vziať kategoricky:

  • Ľudia, ktorí sú náchylní na alergické reakcie, najmä na zložky doplnkov stravy.
  • Pri porušení centrálneho nervového systému.
  • Pri zlyhaní obličiek.
  • S patológiami kardiovaskulárneho systému.

Výrobca neodporúča použitie prísady "v tme", pretože nie je známe, pre ktoré ženy môžu mať zdravotné problémy. Vedľajšie účinky do popredia sú symptómy ako nevoľnosť, tachykardia a závraty.
V týchto prípadoch je lepšie použitie homeopatického stimulantu odmietnuť. Aby sa predišlo negatívnym účinkom, odporúča sa používať bezpečnejší a aspoň účinný prostriedok, ako sú Erotisin Drops (Horse Pathogen for People), ktorý si môžete zakúpiť v špecializovaných lekárňach online (napríklad prostredníctvom tohto odkazu).

Spomínanie na patogén koní

Každý o ňom počul, každý o ňom vie, a nie sú tam žiadne konkrétne informácie, dokonca ani na internete, len ak sa pýtate, či taká látka skutočne existuje, aké je jej skutočné meno. Odpovedať s citátom Top ▲

  • Zaujímavé na cofe.ru Topánky pre všetky príležitosti Ako pochopiť, že manžel chce rozvod s cestovinami Jej Veličenstva
  • 13/13/2001, 08:46 # 2 Neodporúčam sa snažiť. Kôň je kôň, hoci pracuje na osobe. To je len problém s dávkou. Tam bol článok v tlači ako jeden pozinuty na sex, nalial tento elixír do dvoch dievčat 'čaj, ktorý potom nebol veľmi šťastný, jeden znásilnil ho, hoci ona bola panna v tej dobe, druhá pila trochu viac čaju, ona bola sotva vyčerpaný, uložené že čaj bol horúci a účinok lieku sa znížil, takže pijete Viagra lepšie, a ešte lepšie cvičenie, bude menej problémov s erekciou.

Kúpiť koňské patogény recenzia

Tablety Pôvodne boli patogény v tabletách určené výlučne pre mužov a stali sa veľmi populárnymi. Relatívne nedávno vydané analógy pre ženy. Reklama sľubuje efekt trvajúci viac ako jeden deň, čo je ťažké uveriť. Okrem toho, pilulky majú mnoho vedľajších účinkov, ktoré sú lepšie známe vopred. Avšak, ak máte záujem o ženské patogény v tejto forme uvoľnenia, v lekárňach a internetových obchodoch môžete ľahko nájsť známy Viagra pre dievčatá. Cialis tiež nezaostáva a nedávno vydala ženskú verziu tejto drogy. Žuvačka Áno, nie ste mýli, naozaj je žuvačka, ktorá spôsobuje sexuálnu príťažlivosť. V Rusku sa droga objavila nedávno, ale už sa stala veľmi populárnou. V prospech žuvačky hovorí, že prítomnosť rastlinných zložiek a jednoduchosť použitia.

Hodnotenia cien patogénov koní

Všetko ostatné ... Ďalej nebudem písať o každom nástroji podrobne, je to to isté, dám vám len zoznam:

  • Vzrušujúce kvapky Zlatý motýľ
  • Stimulácia Viamax Coffee
  • Afrodiziakum s výťažkom Yohimbe
  • Ženský patogén Hot Pepper
  • Stimulujúce kvapky
  • Black Bee Vzrušujúce kvapky
  • Женский возбудитель Vigour Factor
  • Возбуждающие капли Sexy Life
  • Возбудитель для женщин Магия Соблазнителя
  • Возбудитель Ароматы Секса
  • Таблетки Сексуальное Желание
  • Таблетки Sure Romance
  • Возбуждающая жвачка Aphrodisiac

Это всё также не действует. Trash! Dôležité upozornenie! Napísal som čitateľa pod názvom Majster, citujem: V skutočnosti to nie je fakt, že ostatné nástroje nefungujú.

Podrobnosti o mojom experimente so ženskými patogénmi:

Testoval som 30 rôznych liekov. Samozrejme, že nie ja osobne, nie som dievča, pah-pah. Dal som svoje experimentálne ženy (všetky dobrovoľne!) Prostriedky zo zoznamu a sledovali reakcie. A z tejto rozmanitosti r ..., teda excitačných látok, bolo aktívnych len pár kusov.

Tu sú podrobné výsledky experimentu:

Žena viagra

Neočakával som od tohto nástroja žiadny zvláštny efekt, ale naozaj to fungovalo. A fungovalo to veľmi dobre. Pôsobí na mužov (na seba) a na ženy. Podrobne o tom napísal v recenzii vo svojom prvom príspevku o tomto experimente: „Ženy's Viagra Pill. Ako zviesť dievča?

Originál si môžete objednať na nižšie uvedenom odkaze. Neodporúčam iné stránky - veľa falzifikátov!

Záver: naozaj funguje.

Silver Fox (Silver Fox)

Experiment ukázal, že strieborná líška je pre seba veľmi účinným prostriedkom ... Ale tu je potrebné pozorne sledovať dávkovanie (ako je to u ženského Viagra a iných liekov!) V opačnom prípade je možná nevoľnosť a bolesť hlavy. Ale ak sa všetko robí správne a podľa inštrukcií, bude to dobré.

Objednané v online lekárni na nižšie uvedenom odkaze:

Záver: naozaj funguje.

Vzrušujúca guma Detonator (MegaExstaz)

Najčastejšie sa stretávame s reklamou tohto zvádzania. Kúpil som 4 možnosti z rôznych miest. Ak si myslíte, že sľuby, Detonator je schopný veľmi vzbudiť dievča, tento "mocný afrodiziakum robí ženu neuveriteľne vášnivou."

Testované 3 dievčatá, účinok nie je všimol.

Záver: rozvod a podvod!

Kauzálny agens pre ženy Red Ant (Red Ant)

No, ak Detonator nefungoval na žiadnej z troch dievčat, potom Red Ant určite bude pracovať na prvom! Najmä na mieste, ktoré sľubujú, že po prijatí tohto lieku absolútne žiadne dievča bude v mojej posteli! Ale nie ... nebolo. To znamená, že všetky pozitívne recenzie o tabletách Red Ant sú lipy.

Záver: žiadny účinok!

Kauzálny agens pre ženy Shpanskaya Fly (Gold Spanish Fly)

„Vyrobené s pomocou inovatívnych extrakčných technológií zo silného stimulačného extraktu získaného zo španielskej mušky, dnes najvýkonnejšieho stimulantu.“ T

Kto je španielska lietať? Pozrime sa do veľkého a mocného Yandexu ...

„Španský let je hmyz a poddruh chrobákov chrobákov. Tieto chrobáky sa používajú ako afrodiziakum v dôsledku látky, ktorú obsahujú tzv. Pri užívaní vo vnútri kanaridínu je veľmi nebezpečné, Je to silné dráždivé činidlo. Niekedy sa používa na odstránenie prebytočných krtkov, bradavíc a tetovanie z kože. Po požití a následnom uvoľnení z tela jed silne dráždi uretrálnu membránu. U žien nemá podráždenie vonkajšie prejavy, ale u mužov sa v tejto oblasti objavuje veľký nádor, ktorý vedie k predĺženej erekcii. Aj mierne predávkovanie látky môže viesť k tomu, že človek potrebuje lekársku pomoc - silnú bolesť brucha, problémy s kardiovaskulárnymi a dýchacími systémami, zlyhanie obličiek, krvavé močenie, kŕče, kómu a smrť. “

Tiež som čítal príbeh na internete, ako chlap chytil takéto chyby a doma z nich urobil ženský patogén, použil ho a dostal sa do nemocnice. Tak to je. Neodvážil som sa, aby som si to uvedomil na seba a na dievčatách zo zrejmých dôvodov.

Záver: použitie je nebezpečné, neodvážil som sa ho používať!

Extáza (Extazy) Vzrušujúce kvapky

Drahé kvapky s malou bublinkou. Podľa výrobcov citujem: „Použitie kvapiek už po 10 minútach spôsobuje silné sexuálne vzrušenie u žien.“ Skúšali to 2 dievčatá (experimentátorka Katya a experimentátorka Elena, boli oboznámení). Toto je najviac sexuálne vzrušenie, ktoré som čakal 10 ... 20 ... 30 minút ... hodinu. Nečakal som. A počítal som so sexom na dvoch! Ale bohužiaľ ...

Záver: nie je platný

Ženský patogén (inzerovaný pod týmto menom)

Sľuby sú štandardné - ak použijete tento patogén, potom sa každé dievča vyzlečie predo mnou, každý bude robiť to, čo chcem! A tento zázrak stojí za všetko-nič znamená - 1300 rubľov. Ako to nekupovať! Čakal som na balíček s netrpezlivosťou a hľa a hľa! Priniesli mi malú lepenkovú krabicu s nápismi v čínštine. Vnútri - 3 zlaté vrecúška sladkého horkého bieleho prášku bez akýchkoľvek inštrukcií ...

Prvá experimentálna dievča Elena, ktorá ju opila, si nič nevšimla, efekt je nula. Čakali hodinu, dve ... Potom to Oksana vypila - ani nič. Nuž, Katya nič necítila a nanešťastie sa neuskutočnila.

Záver: nie je platný

Vzrušujúce kvapky Nemecká afrodiziakum

No, určite by to malo fungovať! Je pravda, že nápis „Made In Taiwan“ je trápne, ale s takýmito maličkosťami nenájdeme chybu. Asistentka Elena už v očakávaní ... Nápoje 3 kvapky, ako je uvedené v pokynoch ... Trvá to trochu času a Helen sa začína cítiť zle. Možno nepotrebujú piť ...? Ale pokyny jasne hovoria: „Zrieďte 2-3 kvapky lieku v 250 ml. vodu a piť pred pohlavným stykom. "

Záver: spôsobuje nevoľnosť, ale nie agitovanosť.

Extaz Gum Stimulating Gum

Ďalšia vzrušujúca žuvačka. Teraz, aby sme zviedli dievča, musíme s ňou len zaobchádzať s touto extázou. Rozbuška už „pracovala“, takže Ecstasy Gum pravdepodobne funguje, počítajúc výhody ... Na tento nástroj si vyberieme 1500 rubľov, ale určite to stojí za to ... V jednom balení je 10 gumičiek, čo znamená, že môžem zviesť 10 dievčat. To znamená, že sa ukáže veľmi ziskové - 150 rubľov / dievča.

Oveľa lacnejšie ako privedenie do reštaurácie. Urobil som príkaz, dostal som ho za desať dní. Volám asistentku Elenu, sľubujem niečo výnimočné, ona sa zasmeje v odpovedi - ale ja jej to dokážem! Stretávame sa, liečime ju žuvačkou a ... NIKDY NIE JE VŠETKO. Možno je to preto, že Elena je taká výnimočná?

Dobre, pokúsme sa dať Kate ... Čas plynie a nemôžete jej povedať, že dostala ženský patogén. Spálila som si pár kúskov - bez chuti a bez účinku. Čo sa dalo očakávať.

Záver: ďalší rozvod!

Ženský extazový patogén (EXTA-Z, extáza, Extra Z)

To je tiež docela súkromné ​​na internete. Reklama hovorí, že môžete zviesť dievča s ním jednoduchým pridaním tohto lieku na jej pitie ... Iba musíte kúpiť ženský patogén len za 950 vstupeniek Bank of Russia. Kúpil som si o niekoľko dní neskôr, poslali niečo ako intímny olej alebo mazivo ... Pre vonkajšie použitie ... Prirodzene som to nikomu v nápoji nepridal, tu a tak je všetko jasné.

Záver: tento ženský patogén je rozvod.

Všetko ostatné ...
Okrem toho nebudem písať o každom nástroji podrobne, je to to isté, len uvediem zoznam:

  • Vzrušujúce kvapky Zlatý motýľ
  • Stimulácia Viamax Coffee
  • Afrodiziakum s výťažkom Yohimbe
  • Ženský patogén Hot Pepper
  • Stimulujúce kvapky
  • Black Bee Vzrušujúce kvapky
  • Ženský patogén Vigor Factor
  • Sexy život Stimulant kvapky
  • Kauzálny agens pre ženy Magic zvodca
  • Kauzálny agens Aromas of Sex
  • Prášky Sexuálne túžby
  • Sure Romance Tablets
  • Aphrodisiac Stimulating Gum

Toto tiež neplatí. Trash!

Dôležité upozornenie!

Napísal som čitateľa pod menom Majster, citujem:

V skutočnosti nie je skutočnosť, že zvyšok finančných prostriedkov nefunguje. Faloš týchto vecí je veľmi jednoduché, ak sa viac ako 75% falzifikátov podobných fondov predáva v lekárňach, teda ešte viac na internete. Je možné, že z týchto 30 nástrojov boli mnohí falošní, a keby boli reálne, fungovali by. Sám na to narazil. Dva presne rovnaké balenie - ale pilulky od jedného skutočne fungujú, od druhého - nie.

Preto je to veľmi subjektívny experiment, ale dáva všeobecnú predstavu o situácii u ženských patogénov. Väčšina nakúpených finančných prostriedkov nefunguje, niektoré môžu byť jedovaté, niektoré sú určené pre zvieratá (koňský patogén), niektoré jednoducho spôsobujú nevoľnosť. Preto buďte opatrní pri nákupe a používaní takýchto nástrojov. Z 30 je platných len pár kusov, ale nie je známe, aké dôsledky môže mať takýto účinok ženského patogénu na telo.

Všeobecne platí, že na internete možno často nájsť recenzie na ženské patogény, ale sú zvyčajne dvoch typov - reklama (všetko je jasné) a negatívne (nie je prekvapujúce, v pomere 29 až 2). Väčšina recenzií o drogách Silver Fox, ale naozaj to fungovalo pre mňa.

Tu je taký prehľad. Kritizujte, komentujte, opíšte svoje skúsenosti!

PS. Napriek tomu je najsilnejší ženský patogén zobrazený na obrázku ...

Alena Matetskaya (Treťjakov)

Psychológ. Špecialista z webovej stránky b17.ru

Nie, nevyhovuje vám to. Nie je to kvôli ženským problémom, len príťažlivosť zmizla.

Chcel by som raznoobrazit sexuálny život s manželom. Takže hovorím, že mám genetický problém. A po užití hormonálneho libida veľmi klesla. Naozaj chcem povedať priamo a je tu veľa faniasia, ale v skutočnosti dostávam len klitoris ogrizmu, hoci v minulosti s ním neboli žiadne problémy. Ako keby citlivosť vo vnútri bola preč. Radiť niektoré patogény, ktorí sa snažili. Okamžite skontrolujte, či sa môj manžel nezmení. On mi vyhovuje.

Hmmm, a myslel som si, že dobre fixovaná žena nepotrebuje vzrušenie.)))

existuje nebezpečenstvo, že budete nadšení, ale nebudete spokojní. Nebudem to riskovať.

Hmmm, a myslel som si, že dobre fixovaná žena nepotrebuje vzrušenie.)))

Chcel by som raznoobrazit sexuálny život s manželom. Takže hovorím, že mám genetický problém. A po užití hormonálneho libida veľmi klesla. Naozaj chcem povedať priamo a je tu veľa faniasia, ale v skutočnosti dostávam len klitoris ogrizmu, hoci v minulosti s ním neboli žiadne problémy. Ako keby citlivosť vo vnútri bola preč. Radiť niektoré patogény, ktorí sa snažili. Okamžite skontrolujte, či sa môj manžel nezmení. On mi vyhovuje.

Súvisiace témy

Fly posilňuje kontrakciu maternice, s mesačným krvácaním

Fly posilňuje kontrakciu maternice, s mesačným krvácaním

Predný pohľad na odpadky. starým spôsobom. dráždi močový kanál
a v dôsledku toho hovoria. vzrušenie.
Ak existuje psychologické vzrušenie. potom a herdenafil
tiež dáva nával krvi. ako člen.
Oveľa účinnejšie známky pozornosti. masáž. predohra. tak
ako sa vám páči!

Predný pohľad na odpadky. starým spôsobom. dráždi močový kanál
a v dôsledku toho hovoria. vzrušenie.
Ak existuje psychologické vzrušenie. potom a herdenafil
tiež dáva nával krvi. ako člen.
Oveľa účinnejšie známky pozornosti. masáž. predohra. tak
ako sa vám páči!

Gooooozspidya, čo sú ženy ***** preč. Gotwa návnady sám kurva vie, čo tak kurva chladič chytiť. Yepanutye, ches slovo! A potom sú prekvapení všetkými vredmi. Ale pre ten nahal.

Neodporúčam vám, aby ste žartovali takto, môžete si prečítať, čo to vedie k https://bit.ly/2wnsb0i

Nie je to zlé vzrušená hmotnosť s olejom (mal som z mŕtveho mora s nejakým otepľovaním)

Dva mesiace som pil čerstvý zázvor, rovnako ako čaj a o dva mesiace neskôr sa zdalo, že divoké vzrušenie je priamo zaneprázdnené, zázvor stále pomáha schudnúť.

Dva mesiace som pil čerstvý zázvor, rovnako ako čaj a o dva mesiace neskôr sa zdalo, že divoké vzrušenie je priamo zaneprázdnené, zázvor stále pomáha schudnúť.

GuestMushka odpadky. starým spôsobom. dráždi močový kanál
a v dôsledku toho hovoria. vzrušenie.
Ak existuje psychologické vzrušenie. potom a herdenafil
tiež dáva nával krvi. ako člen.
Oveľa účinnejšie známky pozornosti. masáž. predohra. tak
ako sa vám páči!
Lepšie známky pozornosti, situácia, v ktorej žena padá, s vedomím, že sex je nevyhnutné

Samotný bol chránený tak 10 rokov, tak ako bolo hodené, tak všetko bolo obnovené. Tam bol orgazmus, ale nebola tam žiadna atrakcia, len nechal svojho manžela, aby sa potešil. Nevedel som však o znižovaní libida z antikoncepčných tabletiek.

Skúste zadok)))))

Pozvite profesionálneho mužského masážneho terapeuta. On vás nadchne v prítomnosti svojho manžela, nech sa jej manžel pozrie a učí sa. Masér za hodinu vás zahreje, skončí! A jej manžel v čase varu. Masér odchádza a vy ste zachovali búrlivé pokračovanie! Teraz sú tieto služby dosť.

Po druhom narodení som začal mať problémy na tomto pozadí, ale okamžite som sa obrátil na dobrého gynekológa, pomohlo mi to, keď som odporučil veľmi dobré riešenie.

Pozvite profesionálneho mužského masážneho terapeuta. On vás nadchne v prítomnosti svojho manžela, nech sa jej manžel pozrie a učí sa. Masér za hodinu vás zahreje, skončí! A jej manžel v čase varu. Masér odchádza a vy ste zachovali búrlivé pokračovanie! Teraz sú tieto služby dosť.

Hlúposť hovorí. vzrušenie sa vyskytuje v hlave, bez ohľadu na to, ako sa to dosiahlo. a orgazmus sám o sebe je na dobre známom mieste. Muž aj žena môžu dostať orgazmus len z vizualizácie a myšlienok, to neznamená, že by sa v očiach objavil orgazmus


a ak tiež miluje bdsm.

Nie, nevyhovuje vám to. Nie je to kvôli ženským problémom, len príťažlivosť zmizla.

Po druhom narodení som začal mať problémy na tomto pozadí, ale okamžite som sa obrátil na dobrého gynekológa, pomohlo mi to, keď som odporučil veľmi dobré riešenie.

Lízanie je jemné s saním klitorisu, ale veľmi jemne, najlepšie

Milujem svoju ženu, aby som si olizovala púčik a ona mi nasáva semenníky, je to blaženosť, žijeme 10 rokov, ale aj sex a takmer každý deň!

Skúste zadok)))))

Tieto dievčatá kurva pochopíte, čo pochádza z nich

Odporúčam kvapku "Rendezvous", pomáha mi dobre, koná takmer okamžite. Sex ako šelmy, mimochodom, manžel nevie nič)
Beriem tu - goo.gl/SHa2sf priamo a bez sprostredkovateľov, bez dodatočných marží, plačúce pri dodaní) Veľa šťastia!)


Existujú drogy, kokaín, napríklad prezik mierne práškovaný a ďalej.
Tu to funguje celkom dobre, spočiatku pocit chladu a po 1-2 minútach odfúkne veža tak, že žena súhlasí so všetkým, ale nebezpečenstvo je, že je ťažké vyzdvihnúť dávku, môžete ľahko poslať do neba navždy.

Chcel by som raznoobrazit sexuálny život s manželom. Takže hovorím, že mám genetický problém. A po užití hormonálneho libida veľmi klesla. Naozaj chcem povedať priamo a je tu veľa faniasia, ale v skutočnosti dostávam len klitoris ogrizmu, hoci v minulosti s ním neboli žiadne problémy. Ako keby citlivosť vo vnútri bola preč. Radiť niektoré patogény, ktorí sa snažili. Okamžite skontrolujte, či sa môj manžel nezmení. On mi vyhovuje.

Odporúčam kvapku "Rendezvous", pomáha mi dobre, koná takmer okamžite. Sex ako šelmy, mimochodom, manžel nevie nič)
Beriem tu - goo.gl/SHa2sf priamo a bez sprostredkovateľov, bez dodatočných marží, plačúce pri dodaní) Veľa šťastia!)

Fórum: láska

Novinka pre dnešok

Populárna dnes

Užívateľ stránky Woman.ru chápe a akceptuje, že nesie výhradnú zodpovednosť za všetky materiály, ktoré čiastočne alebo úplne zverejnil prostredníctvom služby Woman.ru.
Užívateľ stránky Woman.ru zaručuje, že umiestnenie materiálov, ktoré im boli predložené, neporušuje práva tretích osôb (vrátane, ale nielen, autorských práv) a nepoškodzuje ich česť a dôstojnosť.
Užívateľ stránky Woman.ru zasielaním materiálov má teda záujem o ich zverejnenie na stránke a vyjadruje svoj súhlas s ich ďalším používaním redaktormi stránky Woman.ru.

Použitie a dotlač tlačených materiálov na stránkach woman.ru je možný len s aktívnym odkazom na zdroj.
Použitie fotografických materiálov je povolené len s písomným súhlasom správy lokality.

Umiestnenie duševného vlastníctva (fotografie, videá, literárne diela, ochranné známky atď.)
na stránkach woman.ru je povolené len osobám, ktoré majú všetky potrebné práva na takéto umiestnenie.

Copyright (c) 2016-2018 Hurst Shkulev Publishing LLC

Vydanie siete "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Certifikát o registrácii hromadných médií EL č. FS77-65950, vydaný Federálnou službou pre dohľad v oblasti komunikácie,
Informačné technológie a masové komunikácie (Roskomnadzor) 10. júna 2016. 16+

Zakladateľ: Spoločnosť s ručením obmedzeným “Hurst Shkulev Publishing”

Patogény pre ženy

Existujú dve hlavné skupiny patogénov pre ženy: prostriedky vonkajšieho a vnútorného použitia. Do prvej kategórie patria krémy, oleje a spreje aplikované priamo na genitálie. Zvyšujú citlivosť, zlepšujú trvanie a kvalitu potešenia, zvyšujú pravdepodobnosť viacnásobných orgazmov.

Prostriedky na vnútorné použitie zahŕňajú rôzne kvapky a pilulky, ktoré spôsobujú prietok krvi do genitálií a zvyšujú hladinu estrogénu v krvi.

Jedinečným prostriedkom koňského patogénu pre ženy je kvapka a označuje prostriedky orálneho podávania.

Patogény v kvapôčkach sa užívajú perorálne a majú účinok na mužov aj ženy. Prostriedky sú veľmi populárne, pretože sa ľahko používajú a ich účinok je pomerne dlhý.

Podľa posudkov je kôň patogén pre ženy jedným z najsilnejších patogénov v kvapkách. Vezmite si to mal byť pol hodiny pred údajným začiatkom pohlavného styku. Liek pôsobí v priemere od dvoch do troch hodín.

Ďalšími populárnymi liekmi v tejto kategórii v kvapkách sú letmý pohľad, vyrobený na základe látky extrahovanej z chrobákov a kvapiek Rendez vous na báze rastlinných zložiek.

Pôvodne boli patogény v tabletkách určené výlučne pre mužov a stali sa veľmi populárnymi. Relatívne nedávno vydané analógy pre ženy. Reklama sľubuje efekt trvajúci viac ako jeden deň, čo je ťažké uveriť.Okrem toho, pilulky majú mnoho vedľajších účinkov, ktoré sú lepšie známe vopred.

Avšak, ak máte záujem o ženské patogény v tejto forme uvoľnenia, v lekárňach a internetových obchodoch môžete ľahko nájsť známy Viagra pre dievčatá. Cialis tiež nezaostáva a nedávno vydala ženskú verziu tejto drogy.

Žuvačka

Áno, neboli ste mýli, naozaj je žuvačka, ktorá spôsobuje sexuálnu príťažlivosť. V Rusku sa droga objavila nedávno, ale už sa stala veľmi populárnou. V prospech žuvačky hovorí, že prítomnosť rastlinných zložiek a jednoduchosť použitia.

Stručne povedané, žuvačka nie je liek, takže na rozhodnutie o jeho použití sa nevyžaduje konzultácia s lekárom. Je však potrebné študovať kompozíciu vopred, aby sa vylúčila možná individuálna neznášanlivosť zložiek.

Mazivá sú vonkajšie prípravky. Pôsobia priamo na genitálie, zvyšujú citlivosť a zvyšujú vzrušenie.

Existujú tri typy takýchto liekov. Prvý obsahuje rôzne mazivá. Ich hlavnou výhodou je, že nielen zvyšujú citlivosť a vyvolávajú excitáciu, ale poskytujú aj potrebnú vlhkosť, ktorá eliminuje výskyt bolestivých pocitov.

Druhá kategória zahŕňa činidlá, ktoré stimulujú prietok krvi do genitálií. Takéto mazivá sú univerzálne a môžu ich používať muži aj ženy. Je potrebné poznamenať, že tento typ stimulancií neodstraňuje psychologickú bariéru. Ak sa rozhodnete použiť ich na zmiernenie napätia na začiatku vzťahu, riskujete, že zostanete frustrovaní.

Táto druhá kategória zahŕňa všetky druhy gélových lubrikantov. Takéto nástroje používajú ženy na zvýšenie vzrušenia. Hlavnou výhodou je nielen schopnosť zvýšiť citlivosť, ale aj zvýšiť trvanie orgazmu.

Ľudové prostriedky

Existuje mnoho ľudových prostriedkov, ako na zvýšenie potencie, tak na stimuláciu sexuálnej aktivity a príťažlivosti. Niekto odporúča zahrnutie určitých potravín do stravy a niektorí ľudia dokonca ponúkajú recepty na odvary a infúzie.

Výberom týchto prostriedkov by sa malo pristupovať s veľkou opatrnosťou, pretože nie je vylúčená alergia na komponenty. Recepty babičky majú zároveň jednu vážnu nevýhodu: takmer všetky sú určené na dlhodobé používanie. Ak si chcete niečo vziať a pociťovať účinok bezprostredne pred pohlavným stykom, zastavte svoj výber na jednom zo špeciálnych patogénov predávaných v lekárni.

Na druhú stranu, ak ste zástancom zdravého životného štýlu, potom vaša strava bude mať prospech zo skutočnosti, že ste zahrnuli potraviny, ako sú zelené, zázvor, cesnak, ryby a biele mäso.

Účinok na ženské telo

Liek má vplyv na obe pohlavia. Podľa posudkov, kôň patogén pre ženy ovplyvňuje nielen citlivosť genitálií, ale aj mozgové centrá zodpovedné za príťažlivosť. V dôsledku toho sa sexuálna aktivita tela zvyšuje na maximum.

Dievčatá sa najviac zaujímajú o takýto účinok ako o dosiahnutie viacnásobného orgazmu. Liek opakovane zvyšuje možnosť jeho výskytu. To je táto vlastnosť, ktorá sa Horse Pathogen jedným z najpopulárnejších liekov tohto typu na trhu medzi ženami.

Je dôležité, aby liek tiež normalizoval krvný tlak a srdcovú frekvenciu. Toto je však možné len pri správnej dávke. Prekročenie odporúčanej dávky môže viesť k možnému porušeniu týchto funkcií tela.

Okrem iného, ​​kôň patogén zvyšuje vytrvalosť v posteli. Ženy sú v tomto ohľade dokonca leniví a pasívni aktívni a pripravení na opakovaný pohlavný styk.

Zároveň je liek klasifikovaný ako doplnok výživy. Nízky obsah účinnej látky má len dočasný účinok. Kôň patogén je bezmocný v prípade vážnych problémov a sexuálnych dysfunkcií, ako je frigidita.

Vedľajšie účinky

Podľa skutočných prehľadov má patogén koní množstvo vedľajších účinkov. Po prvé, predávkovanie vedie k nekontrolovanému sexuálnemu vzrušeniu. Ak neprejde do niekoľkých hodín po užití lieku, mali by ste sa poradiť s lekárom.

Druhý vedľajší účinok konského patogénu u žien sa môže nazvať hypersenzitivita. Dokonca aj najmenší dotyk môže spôsobiť bolesť.

Tiež v prípade predávkovania alebo zneužívania lieku sa môže vyskytnúť nadmerná nervozita a bolesti hlavy. Nadmerná stimulácia nervového systému vedie k exacerbácii patológií a chronických ochorení.

Neužívajte koňský patogén dievčatám s individuálnou neznášanlivosťou na zložky, čo môže viesť k alergickým reakciám. Súhlasíte, trochu príjemné v vyrážke, urtikáriu a nevoľnosť.

Kôň patogén sa predáva vo fľašiach s objemom 10 až 100 mililitrov. Veľká fľaša je v priemere dostatočná pre 50 aplikácií.

Podľa posudkov, ako užívať koňský patogén pre ženy, sa odporúča pridať nejaké kvapky lieku na akýkoľvek nápoj. Chuť sa nezmení. Okrem toho kombinácia liekov s alkoholom nemá žiadne vedľajšie účinky, takže počas romantického dňa je možné pridať do pohára vína alebo šampanského patogén.

Dávkovanie sa má používať opatrne, aby sa zabránilo vedľajším účinkom. Odporúčané dávky:

  • od 5 do 7 kvapiek pre ženy s hmotnosťou do 60 kg,
  • 10 kvapiek hmotnosti od 60 do 70 kg,
  • 15 kvapiek s telesnou hmotnosťou nad 70 kg.

Užívajte koňského patogénu 20-30 minút pred začiatkom pohlavného styku. Trvanie akcie - do troch hodín.

Pin
Send
Share
Send
Send